31 Mayıs 2011 Salı

Org. Bilgin Balanlı tutuklandı

Gönderen Hazan Çıtlak zaman: 10:13
Arkadaşlar bildiğiniz üzere "BALYOZ" adı verilen "AKP'ye karşı tehtid oluşturan herkesin tutuklanması" davasında en sonunda Org.Bilgin Balanlı'da tutuklandı. Bu şimdiye kadarki en yüksek rütbede askerin tutuklanması olayı.

                  Zamanında "Ben Muhammed müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı mustafa kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim." diyen çok sayın başbakanımız bu görüşü uğrunda karşısına çıkabilecek tüm engelleri öyle güzel ortadan kaldırıyorki. Asker tutuklamaları o kadar fazla gündemdeki artık olay hepimiz tarafından kanıksandı. bir asker mi tutuklanmış doğrudur olabilir deyip geçiyoruz artık. işte bu da ne kadar vahim durumda olduğumuzun göstergesi.

                    Bu tutuklama yabancı basında da geniş yankı buldu. Bir çok haber var ama benim özellikle Retuers deki haber dikkatimi çekti:“Balanlı Başbakan Erdoğan hükümetini yıkmak amacıyla darbe planı yapıldığı iddiasıyla tutuklanan en yüksek rütbeli asker oldu. Dava, Türkiye’nin laik ordusu ile kökleri yasaklı İslami harekete dayanan iktidar arasındaki bağları iyice gerdi.” tanımlamaya dikkat Türkiyenin laik ordusu ve kökleri yasaklı islam harekete dayanan iktidar... artık bu gizlenen bi olay bile değil.

                Önümüz 12 haziran seçimleri. anketlere baktıysanız seçim sonuçları belli. benim merak ettiğim başbakanın bahsettiği "Türkiye'yi bir din ve şeriat ülkesi" haline getirmesine ne kadar zaman kaldığı. bu süreç içinde o kadar çok şeyi görmezden gelmeye alıştık ki sanırım bir sabah uyandığımızda başbakanın bu dediğini yaptığını görünce çoğumuz şaşırmayacağız.

2 yorum:

Seo Moldova dedi ki...

Thanks for the interesting information. Subscribe to rss

Adult movies dedi ki...

Автор, как можно с Вами связаться?

 

Bir Garip Doktor Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea